Om oss

Abora Prosjekt AS ble etablert i år 2000. Siden oppstarten har vi hatt en god utvikling, og i de seneste årene har vi vært ca. 35 fast ansatte i bedriften.

Vi rår over bygningsingeniør, fagskoleingeniører, byggmestere, tømrere og snekkere.
Sammen utgjør vi et sterkt team med lang erfaring innen bygningsfaget. Vår lange erfaring, vår allsidighet og vårt nære samarbeid med anerkjente leverandører / underentreprenører gjør Abora Prosjekt AS til en solid samarbeidspartner i enhver byggesak.
Abora Prosjekt AS har opparbeidet seg en solid kundekrets og et godt rykte ,og vi er svært glad for at de fleste kunder fra opptarten  fremdeles er våre kunder.Vi ønsker å fremstå som en seriøs aktør som fokuserer på å utføre et godt håndverk til avtalt tid og rett pris.

Fire år på rad (2005 - 2006-2007-2008) var Abora Prosjekt AS blant Gaselle-bedriftene i Hordaland.
Omsetningen pr årde siste årene har vert ca 50 millioner.

Vi i Abora Prosjekt AS er stolte over å ha rammeavtaler med seriøse selskaper som Helse Bergen - Avinor Flesland - Gjensidige forsikring

Abora Prosjekt AS er stolt medlem av Byggmesterforbundet Region Vest

Abora Prosjekt AS er godkjent opplæringsbedrift og er et av de  firmaene i Bergen som har fått frem flest tømrersvenner de seneste årene - i samarbeid med Byggmestrenes  Sevicekontor i Bergen. 
 
 
ABORA PROSJEKT AS | Arnatveitlia 3 | 5262 Arnatveit | Tlf: 55 36 77 88 | Faks: 55 36 77 90 | Epost: firmapost@abora.no | Webdesign-CMS: Netnor
Personvern
 
V i bruker ulike verktøy, som informasjonskapsler, for å forbedre brukeropplevelsen og for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, produktene våre og tjenestene våre. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler. 
Les mer om informasjonskapsler
Aksepter
×